,

Ermelo - Recreatiepark De Paalberg

Natuur

De Paalberg is een schitterende camping op de Veluwe in een fantastische omgeving. De camping is 30 ha. groot en ligt midden tussen bos en hei. Er zijn 213 plaatsen voor de toeristische verhuur. Alle plaatsen zijn zeer ruim. Zodra u het terrein oploopt ontdekt u dat de De Paalberg beslist geen standaard camping is. Nergens ziet u hier rechte straatjes met caravans keurig op een rij. Door het bosachtige karakter voelen ook konijnen, eekhoorntjes en tientallen soorten vogels zich thuis op de camping. Ondanks de bomen beheren we de camping zo dat iedere plaats voldoende zonne-uren heeft. 

Unieke ligging

De camping ligt midden in het bos, direct aan de heide. Vanaf de camping kunt u vele kilometers wandelen en fietsen over de Veluwe. Uniek is dat wij geen buren hebben; aan alle kanten wordt de camping omgeven door bos en heide. Duizenden hectare liggen klaar om ontdekt te worden.Op 1,5 kilometer afstand ligt de schaapskooi met de Ermelose schaapskudde. 

Autovrij

Ons park is autovrij, en daarmee voor de kinderen een veilig terrein. Maar ook u als kampeerder geniet hierdoor van de rust en het groen, zonder uitzicht op geparkeerde auto's.De Paalberg is autovrij en daarom voor de kinderen een veilig terrein.

Luxe en comfort

De Paalberg heeft 5 sterren en is in 2019 voor de 7e keer op rij door de ANWB uitgeroepen tot TOP-camping. Daarmee behoort de Paalberg tot de 40 beste campings van Nederland. U vindt op het park alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie. 

Animatie

Op de Paalberg worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In de lente, zomer en herfstvakantie is er elke vakantieweek een programma verzorgd door TOP-recreatie. 

Wat dacht u van discozwemmen, speurtocht, voetbaltoernooi of bingo? Er is altijd een activiteit voor u!

Bungalows

Op het terrein van De Paalberg staan prachtige bungalows te huur voor een week, weekend of midweek.
Dus wilt u de luxe van een ingerichte vakantiewoning en de gezelligheid van de camping ? Dan is dit de ideale oplossing! Boek 1 van onze vrijstaande 6- persoons bungalows met open haard en kom genieten van dit prachtige jaargetijde!

Vakantiewoning info

Ermelo - Recreatiepark De Paalberg
Drieerweg 125
3852 MA  Ermelo

0341- 55 23 73
info@paalberg.nl

Basketbal - en volleybalveld
Buiten tafeltennistafel
Buiten voetbaltafel
Buiten zwembad
Fietsverhuur
Honden toegestaan mits aangelijnd
Huisdier toegestaan
Internet (WiFi)
Last Minute!
Midgetgolfbaan
Overdekt zwembad
Recreatieprogramma
Restaurant
Snackbar
Speeltuin
Supermarkt
Tennisbaan
Verwarmde Sanitaire voorzieningen
Wasserette
Wellness

Gerelateerde campings